Uokolini - Besplatni mali oglasi za sve vrste usluga

 

Početna > Zajecarska > Razno > Linija Za Proizv. Toalet Papira I Ubrusa

Linija za proizv. toalet papira i ubrusa


Postavio Vlada datum : 2015-08-23 13:29:28

Poslati link mog oglasa svim mojim kontaktima iz imenika.
Linija za proizv. toalet papira i ubrusa
Linija za proizv. toalet papira i ubrusa
Linija za proizv. toalet papira i ubrusa
Linija za proizv. toalet papira i ubrusa

6500 €
19000 (Zajecar) 512 puta


"MOOŽE ZAMENA ZA AUTO, UZ VAŠU DOPLATU".
"Video snimak (mašine u radu) šaljemo na mail".

Mašine su radile su samo jednu sezonu. U pitanju je automatska linija sa dva preg valjka, perforacijom papira, štelovanjem debljine rolne, broja namotaja, brzine, i tome slično. Linija takođe poseduje automatsko odsecanje, lepljenje (repić), i fen. Postoji mogućnost motanja i na oklagiju i na hilzne. Valjci su kao novi bez oštećenja, i mogu raditi kako sa dvoslojnim tako i sa troslojnim papirom, kako sa recikliranim tako i sa 100% celuloze, bez razlike u kvalitetu i izgledu završne rolne. Linija poseduje haubu sa kočnicom kako pri stajanju ne bi došlo do gužvanja ili cepanja papira. Još jedna pojedinost ove linije jeste daljinsko uvođenje papira pri startovanju sa novom Jambo rolnom.

Na drugoj mašini nakon završenog prvog procesa, vrši se odsecanje, i rolna dobija konačni oblik proizvoda (toalet papir ili ubrus-zavisno od potražnje) namenjen tržištu široke potrošnje. Ova mašina poseduje i oštrač samog lista banseka i veoma je prijatna za rad, bez nekog preteranog fizičkog napora.
U završnom delu dolazi pakovanje, u kom se rolne (toalet papira ili ubrusa) pakuju u pakovanjima od po 2, 4, 6, 10, 12, ili pak porodična pakovanja od po 24 komada.

Sve ostalo je stvar logistike, jer je tržište papirne konfekcije podjednako veliko kao i za pekarske proizvode (svi jedu hleba). Logično je, da kad stomak svari hranu, na scenu stupa papir, ali to je već neka druga priča.