Uokolini - Besplatni mali oglasi za sve vrste usluga

 


Pomoć

Kako dodati oglas?

Oglas možete dodati klikom na link 'Novi oglas' koji se nalazi na početnoj strani. U označenim kolonama izaberite regiju i opštinu u kojoj živite. Zatim izaberite kategoriju kojoj Vaš oglas pripada. Zatim popunite sva potrebna polja.Što vise informacija ostavite o Vašem oglasu veće su šanse da ga brže prodate. Za dodavanje slike kliknite na dugme DODAJ koje se nalazi pri dnu stranice. Oglas koji sadrži sliku je 7 puta više vidjen nego oglas bez slike.

Potvrda oglasa

Da biste potvrdili Vaš oglas posle postavljanja važno je da unesete ispravnu e-mail adresu. Na Vaš e-mail dobićete link za aktivaciju oglasa. Kliknite jednom na link i aktiviraćete Vaš oglas uspešno.

Pretraga

Pretraga je bazirana po regijama i opštinama. Dakle ako se nalazite na strani oglasa za Beograd i ukucate npr. automobili za pretragu, portal će izlistati samo oglase iz Beograda. Ukoliko želite da pretražujete oglase iz drugih regiona,idite na početnu stranu i izaberite regiju koja Vas interesuje. Isto tako možete izabrati pretragu u celoj Srbiji.